Tjocke Persson

Hej alla nattugglor, här sitter jag återigen. Medan Jenta är på puben och tar en öl i slummen. HEHe HE. Men vad ska man göra då? Jag har en månad att vänta, tills jag kan hänka på och dansa jänka med jenta i det blå.
 
Hehe nu får det vara slut på denna rimstugan tänkte ni, men det ville inte jag så nu fortsätter vi. NEJ STOPP FRIDA NU ÄR DET NOG. OKEJDÅ

IAF, helgen har jag och Jenta tillbringat tillsammans med Kjell-Enar, Marita och Arne uppe i Kroken i deras sommarstuga. När vi kom dit låg det fem möss i råttfångarn (hehehe där fick vi er). Så nu var det slut på det roliga för dom. Men fortfarande så var jag lite skrajsen och trodde att mössen skulle komma och våldgästa mitt och Jentas rum och äta mig levande :( jobba ångesttankar. Samtidigt som Jenta berättade äckliga spökhistorier som också skrämde upp mig *not* för jag tror inte på spöken, så det så.  Men iaf hade vi en trevlig kväll med spelande på guran samt spelade vi med andra ord. Jättetrevligt faktiskt, lugnt&sansat som jag gillar det. Vi hade även en shoppingdag men det var bara snabbt ut&in så jag fick bara köpt en tröja, lite örhängen och lite annat smått och gott. Så jag fick ju inte dra fram den stora plånkan denna gången (den börjar bli rätt tät nu) inte för att skryta men.

Idag tyckte jag och Jenta att det var dags att avsluta år 2008 med en ny hit-låt som vi valde att kalla "Tjocke Persson" jag lägger ut låten samt texten här på bloggen. Vi uppskattar konstruktiv och ärlig kritik och sprid runt låten för den är så jävla rockig änna. Passar utmärkt till partyn och annat!!

Vi på redaktionen kan bara säga: LYSSNA OCH NJUT!!!

http://www.speedyshare.com/543620306.html

http://www.speedyshare.com/543620306.html


Här slänger vi upp texten också:

tjocke persson är så tjock

kan ej se sin pillesnopp

hej å hå, ett å två

kan pillen kanske stå


han runkar högt han runkar lågt

ojojoj

hur ska det gå


tjocke persson kan inte styra sin snopp

hans ögon skelar SÅ snoppen velar


hit hit men INTE dit

snacka om skit


tjocke persson nu viagr tar

å på gymmet går med kroppen bar


hej å hå hej å hå,

stinky hej å stinky hå


Mc`Donalds e bra

det gör persson glad


snackar skit om ditt å datt

lurar oss till ett jävla skratt


tjocke persson tjocke persson

hans pitt den har växt fast


tjocke persson å tjocke persson

den är inte värd ett skvatt!



 


Julaftons resumé



Tjabba änna och GOD JUL får jag väl också säga.. Läget med er då? Själv så är det lite mindre bra efter gårdagens insidenter.. Firare jul med släkt&vänner och julglöggen blev lite too much änna i slutet. Iofs så drack jag ingen glögg, det var mest biran som slank ner. Skål föfan mina kompisar! 

Jennifer&Patricio kom på besök lite senare under kvällen och då var jag redan bra i gasen som jag brukar säga. Lite på örat brukar Jennifer säga men jag tycker inte det är alls lika eftertänksamt. Vadå "på örat" liksom? vad fan är det som är PÅ örat :S fattar nada.. JAJA anyways.. Folket blev fulla allihop så dom skulle ner på GG, jag är ju bara 17 så jag kommer inte in :( Men full&cool som jag var så ställde jag mig ändå i kön för att ge det ett försök. 

När vi väl kom längst fram ur den oändligt långa kön så ångrade Emil&Rebecca sig och ville dra hem och festa istället så jag & Jänta hänka på, och lite senare kom även kusinen Colle. Vi drack bira som aldrig förr och jag bugga och dansa foxtrot hele kvällen. Tror jag snubbla till några gånger på dansgolvet för jag har sår på hela kroppen idag :(

Dagen fick iaf starta med ett gott bakfyllemål på Donken med Jänta, hade en rabattkupong "ta 2 betala för 5" eller vafan det var. Så den slank ner i fickan och resulterade i 2 Big Macs och Co samt en Bearneisesås. SÅ JÄVLA MUMMA ÄNNA fast jag höll dock på att spy :( Tycker det är lite lustigt att alla blogginlägg som vi skrivit än så länge har innehållt olika maträtter som jag & Jänta gillar. Det mesta är mindre hälsosamt men vi bryr oss inte för vi går inte på utsidan vi tycker om människor för deras personligheter och dessutom lever vi på mottot "det är mer att älska" SÅ DET SÅ.

Kan ju berätta lite om mina julklappar för det är så HIMLA intressant att läsa om änna
fick typ lite presentkort, pengar, en tröja, paraply, smink och leggings det var det änna! Tack för mig.  
Nu blev jag lite förbannad så jag får nog glida vidare här!
MEN GOTT FOLK VI HÖRS SÅ ÄNNA TA DET LUGNT NU I JULETID

PS. Jänta har fått en webkamera som hon är lite halvstolt för (dock var det ungefär 10 år sedan som det var modernt) men det gör inget. DS.

Det gick inte att lägga in bilden jag printade på Jänta där hon visar både det ena och det andra men men :( bättre lycka nästa gång som Molgan brukar säga!

TACK&HEJ


Hallåja!

I dag har vi haft det väldigt stressigt här på JFstationen.. Så fort vi vaknade blev det iväg till staden, var ju tvungen att gå till banken och få ut min feta lön :M Sen bar det av till alla möjliga olika affärer tills det var dags att åka till torp med peter i pötta! Snabbt in och ut på törp men vi hann köpa pantalonger samt se fillefeskfetta vaska körven, måste säga att du var väldans söt när du stod där å vaska :) Sedan bar det av till stan igen för att peter i pötta skulle handla mat till julbordet i mörra. Efter mycket stress och slit så kände vi att vi förtjänade en liten visit på italia och tog oss drf en pizza som dock inte smakade så gott som vi hoppats på :/ Efter det blev det dags för min och fridas årliga julklappsutdelning, vad som utdelades är hemlighetsstämplat här på JFstationen.

Kan tyvärr inte skriva så mycket mer, har en del att stå i !

Bjuder på ett par visdomsord som en viss person skrivit som vi tycker var mycket bra och intressanta!

Här kommer den :

Jag är bakis och trött, vad hände i natt ?
Han tror att jag ville ha han när jag hellre tar en katt
Ett hemskt spel där hans och min lekte tafatt
Men det var min som var den jagade och fastklistrad han satt
Jag tänkte :  Ta mig härifrån men jag tänkte också att
Det skulle vara skönt med lite närhet och avbryta denna jakt
Men jag somna ifrån allting så jag ville bara få det sagt
Att det är så man gör som full och ung i denna kalla vinternatt

Varma julhälsningar från/ JFstationen



Fellefeskfetta

Här står Fellan på jakt efter körvarna (har smygfotat)

Helgens bravader

Hääääääiiij ! Nu är klockan så mycket som 00,39 och jag och Frida sitter här å degar en deg.
Dagen började med att vi vaknade vid si så dära 10 tiden, Fritz gick upp och tog på sig lite make up medans jag låg kvar och drog mig i sängen. Hon skulle nämligen sjunga klockan halv tolv på torget med Christmas chicks :)
Jag somnade om och sedan vaknade jag av att det plinga te på dörren och där stod Frida nysjungen och härlig.
Vi lade oss i sängen och tittade lite på tv osv. sedan begav vi oss och köpte kinamat. Dom hade beställt innan så när vi skulle gå å hämta maten upptäckte vi efter att vi väntat ett tag att vi var på fel resturang. Så vi fick helt enkelt tala om för kinojsen att vi hade gått fel och att det inte var våran mat som dom höll på med. Den gravida kinojsen blev väldigt förvirrad samt frustrerad och börja tala med sin man på ett språk som för oss var helt okänt. Sedan hittade vi iaf rätt resturang och gick hem med maten och tog oss några mumsbitar. Sedan var det dags för granen att kliva opp hemma hos familjen Andersson. Så vi tog ett rejält grepp om foten och reste den och skruvade fast den, dock välte den så vi fick göra om allt och tillslut blev den riktigt stadig så vi kunde pusta ut. Sedan gick vi vidare till mitt place och tittade på Björn Gustavssons movie. Den var rolig må jag säga och vi skrattade så vi storkna :D:D Nu ska vi titta på Svensson Svensson och mysa ner oss riktigt rejält.

Gårdagen (kortfattad) :

Vi åkte till lysekil hem till mattias för att festa te lite granna :)  Kvällen var helt okej tills insidenten med frank (mattias katt ) inträffade. Det blev mycket bråk och tjaffs på grund av att frida sa att Frank var ful så vi kände att det fick vara nog och tog bussen hem. När vi kom fram fick det bli en double cheeseburger var, väldig good måste jag erkänna! Vi åt upp burgarna och börja dra oss uppåt på kungsgatan då vi stötte på m och a och vi blev kvar på kungsgatan i cirkus två timmar. Sedan fjäskade dom till sig en sovplats och vi somnade vid si sådär 8 i morse. MEEEEEEEEEEEEN det var en rolig och grotesk natt! Nu fick vi sätta på movien här, slänger upp lite bilder från gårdagen!

Dagens skribent: Jenta me stort J


Ha en trevlig påskafton / jfstationen!



vi_vi
Jag och Frida lite salongsberusade

ja
Vattenfall

Frank
Frank


Allmänbildad tjej F91

Hej alla våra underbara bloggläsare!
Kan ju börja med att berätta lite av dagens händelseförlopp. Dagen började som vanligt med att jag steg upp drog på mig morgonrocken och kilade ut för att äde lide mad. Inget går upp mot en rejäl frukost och en kopp till mackan. Efter det var det dags att göra sig färdig och bege sig mot skolan för att genomföra ett rejält samhällsprov. Det gick till min stora förvåning bra för en skull och fick precis reda på att jag klarade det finnemang av min lärare som knata förbi mig här på staden. Vilket betyder att jag är en mycket allmänbildad tjej med huvudet på skaft! Ni som trott något annat kan fara åt skogen!!!!!

Iaf, eftersom min kära kompanjon Jenta inte behagar skriva några inlägg åt er läsare så får jag stå för detta för tillfället. Jenta är btw och jobbar idag med jättesöta bajsungar på något flottigt dagis, jag ringde henne och hon var sprudlande glad över detta imorses! Vilket betyder att vi kan inhandla lite mer kläder för att ta ytterligare lite outfits bilder när lönen sätter sig som ett skott i plånboken.

Ikväll vankas julkonsert i uddevalla kyrkiz, om ni har vägarna förbi kan ni kika in antingen klockan 18:00 eller 20:00 då det öses på med lite blandade julvisor! Jenta&Molgan dyker nog upp där iaf för att kika på deras medarbetare.

Jag som skriver detta inlägg heter Frida Andersson, angenämt!

MERRY CHRISTMAS TO EVERYBODY!

Love from JF redaktionen

PS. Lägger in lite bilder från förra årets juletid

Förra årets julkonsert, Fritz, Dedde&Anulf
Fritz, Dedde&Anulf


Pepparkaksmormor in action
Jenta även kallad pepparkaksmormor bakar för fulla muggar

Pepparkaksmormor2
Pepparkaksmormor number 2, här vankas det julekakor!


Morgonkvistens glans!

Det finns ingen morgon som är den andra lik!

Idag vaknade jag med huvudet på lite fel sida, det måste ha varit nattens oroliga timmar som spökat med mig.
I allafall kravlade jag mig upp för att nästan vilja rusa iväg till vår underbara naturkunskapslektion som håller på i sisådär 3 timmar på onsdag morgon. Drog i mig en ostemacka och lite äppeljuice och det måste ha varit det som satte igång min mage.  
Jag drog på mig dagens outfit som består av:
Klänning: Svart med lång dragkedja (Soul)
Sjalett: Grå/svart H&M
Pantalonger: Svarta Lindex
(Har tyvärr ingen bild för tillfället)

Men iaf så mådde inte min mage speciellt bra när jag skulle dra på mig pedalerna och bege mig mot skolan så jag valde att stanna hemma första lektionen för att kunna göra ett bra arbete under resten av dagen. Hurtig som jag är tror jag att jag ska kila ner en stund till arbetet på Karlheden innan repetitionerna sätter igång runt 14:00 snåret. Det är nämligen så att årets julkonsert kommer hållas imorgon klockan 18:00 och 20:00.

Efter repetitionerna i eftermiddag skall jag och min trogne kamrat Jenta dra på oss lite make-up och bege oss emot torp köpcentrum. I JUST LOVE TO SHOP! (ni som känner mig vet att jag är en helt wild and crazy brud när det kommer till shopping).

Det var väl ungefär det jag hade att bjuda på än så länge i dagens läge. Kanske skriver lite mer senare, men det återstår att se.

Varma kramar från JF redaktionen
 Dagens skrivare: Fritz

PS. Molgan hälsar till er alla!


Välkommen till Sverige!

Hej och välkomna ska ni vara till JFstationen :)

Vi som driver den här modebloggen heter Jennifer Friis, Frida Andersson och till vår hjälp har vi Molgan Körvsson.
Det som vi kommer ta upp i den här bloggen kommer vara allt från mode, tips, roliga saker vi har att berätta från dagsläget, samt lite annat smått och gott ;) *flirtar*

Vi kan ju börja med att berätta lite händelser ifrån dagens schema. Efter skoldagen gick jag (Frida) upp till Jennifer för att berätta att det var dags för lite julshopping. Snabbt som ögat var Jennifer på bena för en tur nedåt staden. Vi började med att besöka vår favorit shoppingställe Rubb&Stubb. Man kan faktiskt hitta otroligt tjecka fynd där. Jennifer har btw fått jobb som dammvippa hos kinojserna där nere. Sedan bar det av mot gallerian, skulle hitta en liten julklappshemlighet till min bäste vän men det var lite svårt då hon hela tiden skulle vara hack i häl. Så det blev inget med det. Istället bar det av hemåt för en kvällskaffe. Det var dagens läge, slänger upp lite bilder och hoppas att det blir till belåtenhet!


Fritz, Molgan och Jenta in action 

Dagens outfit:
Sjalett: Rosa med lite glittrat mönster från Ullared
Jacket: Black jacka med snygg passform från H&M
Leggings: Svarta, Gina Tricot
Vad som döljer sig under jackan får ni själva fantisera fram

Jenta med dagens outfit

Dagens outfit:
Halsterbindning: Brun med beiga inslag från Gina Tricot
Vinterpäls: Svart med knappning samt dragkedja Vero Moda
En joggingbyxa: Grå med teamsportia tryck, från Intersport

Dagens outfit

Over and out / JF STATIONEN

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0