NYTT INEELÄGG

Har fått lite comments här på JF stationen av anynoma besökare som saknar oss. Får väl skrive litt om dagens läge. Jänta ligger här, jag sitter här. IDAG har vi gjort lite olika. Tillexempel då så har vi varit ganska slappklädda och omakade för omväxlings skull. Jänta har möblerat om här nu, anledningen till det var ju att vi behövde ha lite störra dansyta här på helgerna. Vi har inte haft något riktigt dansgolv innan men nu ska det bli fart på föttera här igen. Har tillochmed börjat på en liten dans här som vi ska uppträda med någon gång längre fram.

Ikväll fick det bli en hemmakväll, trots de här hemmakvällarna är jag och Jänta inga soffliggare längre. Vi har verkligen kommit igång nu, ja ni förstår gympingen har blivit en vardagssyssla i våra liv. Tillexempel har vi då valt att inte ta den där pizzan när man känner sig sugen, utan att helt enkelt avstå från frestelsen och istället avnjuta en liten smaskig sallat. 

För att göra en snabb resumé av kvällens händelser så började det hela med att vi fick ta oss promenix ner till willys. Där vi inhandlade lite smått&gott. Blandannat en mycket god bearnaisesås "Lohmanders" heter märket, kanske ett av de mindre kända märkena men ack så god den var, väldigt krämig och fyllig. Sen fick vi även ha oss lite feta ost till sallaten samt lite oste-pop och taco-snacks efter måltiden. HÄRLIG middag med sin bäste vän, finns det något bättre?

Nu åker visst snacksen fram här igen så jag for iväg här. Trevlig vistelse varma vinterkalla kramar från JF stationen!!!

Slänger upp lite bilder från vår senaste laxmiddag där jag och Jänta stod för grillningen.

jag vänder på spetten
Jag vänder på spetten

jänta poserar
Jänta poserar med lite vintermode

På överby
Slänger också in en bild här från en shoppingdag på överby med Jänta
HÄRLIGA TIDER!

peace out and chill on the dill, tjingeling!

Ajaa

Hallåja :) Har inte skrivit här på ett tag, ingen som orkat verkar det som :( 

Tänkte börja skrive litt om helgen som varit, I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt me sanna och pattis.
Vi käkade tacos och kollade på lets dace ;) det var himlans tjeckt tycker jag! I lördags åkte jag och frida till trollhättan för att hälsa på jacob i hans nya lya och festa lite granna. Det va skojjj ännna får jag säga, fast jävligt jobbigt att han inte har fått ngn soffa eller så än så jag och frida och jacob fick ligga i sängen och den är ju inte sådär jäättestor. Och frida mosade mig rätt gött under nattens gång också , låg på mitt ansikte så jag inte kunde andas :( Vi ställde klockan på 8 för att åka hem för frida skulle på dop, men hennes mobil hade stängt av sig så hon missade det :/  Sen när alla hade vaknat gick vi och åt pizza och sedan tog vi bussa hem :) Somnade klockan sju på kvällen och vanknade två på natten och var skitpigg så jag somnade inte förens klockan 8 igen :O  jävligt jobbigt !
Aja, i dag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, sen lite senare gick jag och frida till gymmet och var me på ett spinningpass. Fy fan va jobbigt det var höll på att dö trots att det bara var en halvtimma :(  Efter det solade vi lite sedan promenixa vi hem i en rask takt . he he he.
Nu ska jag kolla några avsnitt av ensam mamma söker och sedan försöka sovaa lite smått osv.
Ska upp 8 i morgon för jag ska till tandläkaren och laga min tand som gick av på gg när fille körde upp glasflaksen rakt i tanden på mig :(  Sen ska jag passa mitt kusinbarn elias tills halv fyra så jag måste vara pigg ock rask ;)

have a nice day som man säger i amerikat / jennifer friis


jag och fritz är salongsberusade
ja frida

frida och jacob
hneh


simpa och andre


NYÅR 2008/2009 osv.

Tjoflöjt här sitter vi nu, jag & jenta några dagar efter nyårsnatt och lite olika saker. Igår färga vi jäntas hår i lite sommarfräsha röda nyanser, jag blev nöjd hon blev onöjd. Men snart kommer hon inse att hon är vacker i vilket nyans som helst.

Nyår var trevlig, vi började att städa upp här i hemmet hemma hos jänta, sedan vid 5-6 snåret fick vi knäcka första bärsen vilket var till en stor lättnad. Sedan började vi göra färdigt maten som Marita (pärlan numbah 1) hade tillagat till oss. Kan ha varit något av det godaste jag ätit, iaf på en mycket lång tid. Hon är så himla härlig i köket Marita. Sedan kom vårt bordsällskap Anna & Pernilla och då fick vi dra fram maten på bordet och sätta igång med hetsätningen. Tror vi hetsade lite too much för vi blev lite pömsiga där efteråt. Sedan drog vi igång singstaret och rockade på, efter ett tag blev vi trötta på skiten och drog hem till mig där mina föräldrar festade till lite med Ingemar och Jörel. Vi tog med oss singstaret och fortsatte där, det blev allsång och dans för hela slanten.

Vid 12 slaget drog vi ut på stan och invigde det nya året, det var inte så jävla rock n' roll men det fick la duga. Efter det vill jag helst inte prata om resten, men det hände väl lite olika saker. Bra som dåliga.

Idag vankas det iaf laxmiddag hemma hos kjell-enar, kan va något av det godaste jag vet. LOVE TO EAT DINNER WITH FAMILY FRIIS.

BTW, så har jag och jänta bestämt oss för att vi ska åka ner till stockholm den 30 jan så vi ska beställa biljetter idag :) KOMMER BLI FETT, jag och jänta på puben i huvudstaden kan ju inte bli annat än lyckat.

Lägger in lite bilder från nyår osv osv. hoppas det blir till belåtenhet

Love and kisses from Jf stationen.

jag och jänta
Ballonger, jenta och fridz

räkbakelse
De berömda räkbakelserna MUMMA

jenta dansar loss
Jenta dansar loss till svängig musik
mor och far 
Mami&papi sjunger loss änna


Anna & Jörel dansar loss till lite schlager


Fridz Kozar och Jenta vid tolvslaget :D


RSS 2.0